Domácí hnojivo na květák, aby krásně rostl a byl křupavý
Květák je oblíbená zelenina, která je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Pěstování květáku může být náročné, protože tato rostlina…
Květák je oblíbená zelenina, která je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Pěstování květáku může být náročné, protože tato rostlina…
S prvními teplejšími dny je ideální čas pustit se do zahradničení. A nemusí to být jen o květinách: už teď…
Předpěstování zeleniny v květináčích je skvělý způsob, jak si zajistíte silné a zdravé sazeničky. Díky tomu mohou rostliny začít růst…
Domácí marmelády jsou skvělým způsobem, jak využít sezónní ovoce a připravit si lahodné zásoby na dochucení palačinek nebo dezertů. Inspirujte…
Dýně je jednou z nejoblíbenějších podzimních surovin. Pokud ji máte přebytek, můžete ji využít do polévek, pyré, dezertů i zavařenin.…
Brambory jsou neuvěřitelně univerzální surovina, kterou můžete připravit na mnoho způsobů. Tady jsou čtyři výtečné recepty, které jsou rychlé a…
Červená řepa je nenahraditelnou surovinou nejen kvůli své výrazné barvě a lahodné chuti, ale také pro vysoký obsah vitamínů a…
Brambory patří mezi nejčastěji používané suroviny v kuchyni, a přesto se při jejich vaření stále dopouštíme chyb, které ovlivňují jejich…
Mangold je výjimečně zdravá zelenina, která se hodí jak na zahradu, tak na balkon. Jeho listy, které mají jemně nakyslou…
Teplé polévky jsou skvělým způsobem, jak využít suroviny ze zahrádky a připravit pokrmy, které nás zahřejí v chladných dnech. Podívejme…