Jak sušit rajčata: v sušičce, na slunci nebo v troubě
Sušená rajčata v sobě uchovávají chuť a výživné hodnoty po celý rok. Sušená rajčata můžete použít v různých pokrmech, od…
Sušená rajčata v sobě uchovávají chuť a výživné hodnoty po celý rok. Sušená rajčata můžete použít v různých pokrmech, od…
Aby byly vaše jahody zdravé a plodily šťavnaté, sladké plody, poskytněte jim správnou výživu. Domácí hnojivo je skvělým řešením, které…
Jahody jsou velmi oblíbené ovoce v domácích zahradách. Nejenže jsou lahodné a plné vitamínů, ale také se relativně snadno pěstují.…
Pekingské zelí, známé také jako čínské zelí, je populární zelenina v asijské kuchyni, známá svou křupavou texturou a mírně sladkou…
Květák je oblíbená zelenina, která je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Pěstování květáku může být náročné, protože tato rostlina…
Předpěstování zeleniny v květináčích je skvělý způsob, jak si zajistíte silné a zdravé sazeničky. Díky tomu mohou rostliny začít růst…
S prvními teplejšími dny je ideální čas pustit se do zahradničení. A nemusí to být jen o květinách: už teď…
Domácí marmelády jsou skvělým způsobem, jak využít sezónní ovoce a připravit si lahodné zásoby na dochucení palačinek nebo dezertů. Inspirujte…
Dýně je jednou z nejoblíbenějších podzimních surovin. Pokud ji máte přebytek, můžete ji využít do polévek, pyré, dezertů i zavařenin.…
Brambory jsou neuvěřitelně univerzální surovina, kterou můžete připravit na mnoho způsobů. Tady jsou čtyři výtečné recepty, které jsou rychlé a…